Tässä kolme katkelmaa sähköpostin tuomista lukijapalautteista:

20.9.2005:
"Olipa komea kirja! Kiitos lukuelämyksestä. Meni pari yötä, mutta kannatti. Minulla on paljon mietteitä tästä romaanista. Ensinnä viehätti paljon ne lyhyet kappaleet. Sitten sinun lauseesi vie aina eteenpäin, se on nyt tiivistettyä ja tiukkaa. Se on erinomaista. Rakenne on aivan upea.."

19.9.2005:
"Helevetin hyvä kirja tuo Viisi todistajaa!...Nuo viisi eri tarinaa nivoutuu mun mielestä taitavasti pikku koukuilla mukavasti yhdeksi kokonaisuudeksi. Mikä parasta, tuo kirja herätti ainaki meikäläisessä runsaasti erilaisia mielikuvia ja pisti mielikuvituksen muutenkin jouhevasti liikkeelle. Tää on aika jännä juttu koska tuo tarinahan on sinäänsä kaikille tuttu, mutta ehkä tää tyyli jne. tuo vaan niin ovelasti uutta näkökulmaa ko. aiheeseen. Aina kun piti lukutauon ja sillon ku pääsi kirjan loppuun, niin huulille jäi sellanen monaliisamainen hymynkare ja päähän jäi pyöriin mukavia ajatuskuvioita…se jätti lukiansa hyvälle tuulelle..."

16.10.2005:
"Kulkee kuin juna! Onnistunein kirjaksi asti painettu Koskinen. Teksti soljuu sekä mikrotasolla dialogissa että laajemmassa kaaressa oivallisesti. Tästä ei löydy heikkoja kohtia tai löysiä pätkiä. Kappaleet ja luvut on pätkitty sopivan lukijaystävälliseen mittaan jossa silmä ei ehdi uupua liikaa, eikä mitään teemaa tahkota ylipitkään jolloin lukuvireys säilyy aina seuraavaan koukkuun...

Tämän parempaa syytä kirjoittamiselle on kirjailijan vaikea keksiä.