Kotisivuni täyttävät näihin aikoihin kolme vuotta. Niiden ideana oli aikoinaan tarjota mahdollisimman paljon tietoja kirjailija Koskisesta ja siinä ne mielestäni ovat onnistuneet. Kolmeen vuoteen mahtuu jopa ulkoasun uudistus, rakenteen päivitys, hienosäätö ja kävijälaskurin nollaus. Koska netissä on lämpimämpää kuin +6C kaikki tuppaa vanhenemaan nopeasti.

Sivuillanihan on tuhdisti tavaraa. Tunnetuin palvelu lienee nuo kirjojeni ensimmäiset luvut, joita voi vapaasti ladata ja ottaa luettavasi metromatkalle, ratikkaan ja vaikka minne. Tuosta palvelustahan Hesari ja Turun Sanomat uutisoivat kulttuurisivuillaan viime ja tänä vuonna. Latauksia on 10 kuukauden aikana kertynyt yhteensä jo noin 1700, mikä on kyllä huikaiseva määrä! Tarkoitus on jatkaa lukujen julkaisua ja ehkä joskus laajentaakin tuota PDF-muotoista palvelua.

Toinen pioneerihanke on rääpälearkisto. Rääpälehän on 160 merkin pituinen yhteenveto romaanista, kirjan nimi ei sisälly merkkimäärään. Arkisto on päivittynyt hitaasti mutta varmasti ja sinne ovat tuottaneet minun lisäkseni rääpäleitä viisi muutakin kirjailijaa (Tapani Bagge, Sari Peltoniemi, Anne Leinonen, Eija Laitinen, Niina Hakalahti). Lisää on tulossa kunhan ehdin perata sähköpostiani.

Onhan noilla sivuilla paljon muutakin kivaa, mutta jatkan esittelyä paremmalla ajalla.