Kiirettä on pitänyt. Uusi, uljas ja mahtava kansainvälinen Usva on ilmestynyt! Se on pullollaan hyviä juttuja, joista osa ei ole edes suomeksi ilmestynyt (kuten allekirjoittaneen Elämän tarkoitus).

Uuden kirjani tiimoilta tehty haastattelu on tallessa täällä. Jos kirjailijan nykyiset ja tulevat suunnitelmat kiinnostavat, kannattaa lukea.

Kirjailijaillan päivämäärä on sovittu, tai paremminkin on sovittu se, että olen paikalla. Jyväskylän keikka onkin jo takana. Siellä tuli esiteltyä molemmat tänä vuonna ilmestyneet kirjat, Kirjailija joka ei koskaan julkaissut mitään (Ostakaa!) ja Seitsemäs temppeliherra (Ostakaa! Ostakaa!). Tuota novellikokoelmaa ei muuten hirveästi ole jäljellä, joten jos sen haluaa hankkia itselleen tai ruinata lahjaksi, kannattaa toimia ennemmin eikä myöhemmin.

Ja mainittakoon myös se, että Savurenkaita oli näemmä Kirjatorilla myynnissä hävyttömän halpaan hintaan. Siitäkin on painos vähissä joten joulupaketti kannattaa hankkia nyt. Näkemälläni hinnalla ostaja saa taatusti rahoilleen vastinetta.

Mainoskatko loppuu tähän, painun takaisin kirjoittamaan...