Turun messut ovat nyt historiaa. Minullahan ei ollut mitään velvoitteita joten sain palloilla aivan rauhassa paikasta toiseen. Kirjailijaliiton kokouksessa kävin istumassa messumyllyn keskellä, Boris Hurtta vasemmalla ja J.Pekka Mäkelä oikealla sivustalla.

Kokousta ennen (vai oliko jo aikana), Virpi Hämeen-Anttila kertoi minulle iloiset kuulumiset tuosta Vartin juttusarjasta, eli että sitä todella on luettu. Suoraa palautettahan en juurikaan saanut, joten oli tosiaan mukava kuulla ettei lähes neljä kuukautta kestänyt jatkosarja soljunut sokeille silmille. Virpi kyllä pelasti päiväni.

Messuhulinassa vaihdoin kirjoja Annen ja Sarin kanssa. Enemmänkin olisi pitänyt vaihtareita ottaa mukaan, mutta nuo ruojat ovat raskaita raahattavia. Näin myös Anun heti kättelyssä kun marssin sisään.

Ilta huipentui Turun uudessa kirjastossa järjestettyihin K-liiton 110-vuotis illalliseen. Vai laiskuuteni estää minua kertomasta tarkemmin päivän tapahtumista mutta terveiseni menevät vielä muille juttukumppaneille eli Jukalle, Jukka Hoolle, Jurille, Janille (salainen riitti on yhä salaisuus), Terhille, Kirstille, Susulle, Kaarille, Tuijalle, Marille, Vilja-Tuulialle, Vuokolle, Sepolle, Paulalle... ja kaikille muillekin joita tyhmä pääni ja laiskat sormeni eivät saa kakaistua paperille.. matka Turkuun koettelee aina muistia.

No, joka tapauksessa istuin illalla sitten linja-autossa, joka kiisi pilkkopimeän maiseman läpi ja Suomustelin. Niin se maailma pyörii.